Restaurant Bar Kettu ja Kana     Tarina Ketusta ja Kanasta

Restaurant Bar Kettu ja Kana


Ravintola Kettu ja Kana, Heinolan torin kupeessa on tunnettu kahdesta: kanaherkuista ja lämpimästä tunnelmasta. Tarjoamme mutkattomia, maittavia arkilounaita ja kiireettömiä, laadukkaita à la carte -illallisia.

Listalle on koottu tuoreita makuja salaateista pihveihin ja pizzoihin, valmiita ateriakokonaisuuksia - lapsille on oma listansa. Ruoan ohella tarjoamme oman konditoriamme tuoksuvia leivonnaisia.

Maistamalla vakuuttuu! Tervetuloa!



Hyvää ruokaa jo vuodesta 1988.
Ravintolasali 60 asiakaspaikkaa.
Kahvila 40 asiakaspaikkaa.
Kesäterassi 100 asiakaspaikkaa.

 

Restaurant Bar Kettu ja Kana

Torikatu 5, 18100 Heinola
Puh. 03 715 7921, info@kettujakana.fi
Avoinna:
ma-to 11-20

pe 11-22

la 11-22

su 13-19



 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Katso sijainti kartalta >>

Pöytävaraukset

Pyydämme tekemään varaukset
numerosta 03-7157921
mikäli seurueenne on yli 10 henkeä niin toivomme että ilmoitatte ala' carte valintanne etukäteen.
Kiitos
.

info@kettujakana.fi

Oiva-raportti

https://www.oivahymy.fi

 
 

KETTU (Vulpes vulpes)
Kettu nähdään usein saalistajana kuvituksissa, saduissa ja tarinoissa saalistamssa kanoja - ja ehkäpä jo kantamassa kanaa suussaankin. Kanat kettujen ruokalistalla kuuluvat enää vanhoihin tarinoihin, sillä nykyaikaisiin kanaloihin ketulla ei ole enää pääsymahdollisuutta.

Yleisin ketun luonnossa tavattava värimuoto on punainen tai punaruskea. Ketun turkki voi olla punaruskean ohessa väriltään myös hopeaa taikka mustaa.
Hännänpää on ketuilla valkoinen, myös kurkussa tai rinnassa voi olla valkoista ja poskia ketulla saattaa koristaa kaunis "kyynelmerkki". Jalat ovat usein mustat.

Haju- ja kuuloaisti ovat ketun tärkeimmät aistit, joilla se tekee tarkkoja havaintoja ympäristöstään. Myös ketun näkökyky on varsin hyvä. Pienimmänkin liikkeen kettu havaitsee heti. Erinomaisiin aistitoimintoihin yhdistyy hyvä muisti ja uskomaton reaktiokyky.

Kettuja esiintyy eteläisessä Suomessa enemmän kuin pohjoisessa, runsaat 100 000 yksilöä.